Csepel Safari Bremsearm - Sort

185,58 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Safari Bremsearm - Sort

  • Specielt for dropbars.
  • Foranstaltninger: 22,2 mm og 23,8 mm.
  • Pris for par: venstre og højre.
  • Wire: pærehoved.
  • Vægt: 264gr.

Beskrivelse

Csepel Safari bremsehåndtagene i sort har en ergonomisk form der tilpasser sig meget godt til din hånds form og giver komfort og komfort der du har brug for på alle dine rejser. De er lavet til at passe til styret på vej- og banecykler. Med Csepel Safari bremsehåndtagene skiller du dig ud fra alle de cyklister, du møder.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Bremsehåndtag

Kunder, der købte Csepel Safari Bremsearm - Sort købte også

Nyligt viste produkter