Csepel Royal Strap - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Royal Strap - Sort

  • Superstærkt dobbelt holdesyFrempind.
  • Stort betræk til velcro-polyesterrem.
  • Design mod skridsikkerhed.
  • Passer til de fleste BMX-platformspedaler.
  • Passer ikke til standard burpedaler.

Beskrivelse

Csepel Royal Strap er en superstærk dobbelt holdesyFrempind, der er designet til at give dig den bedste oplevelse på din BMX-cykel. Den er udstyret med et stort betræk til velcro-polyesterrem, der sikrer, at den sidder godt fast på din fod, mens du kører.

Designet er også mod skridsikkerhed, så du kan være sikker på, at du ikke glider af pedalerne, når du kører på ujævne overflader. Den passer til de fleste BMX-platformspedaler, men det er vigtigt at bemærke, at den ikke passer til standard burpedaler.

Med Csepel Royal Strap kan du være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar løsning til dine BMX-cykelture. Så hvis du vil have det bedste ud af din cykling, så er dette produkt det perfekte valg for dig.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Evalueringer Csepel Royal Strap - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Pedal stropper

Kunder, der købte Csepel Royal Strap - Sort købte også

Nyligt viste produkter