Csepel Puhos sadel - orange

185,58 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Puhos sadel - orange

  • Kraftig dækning.
  • Multi Stage gel skum materiale.
  • Skinner af forkromet stål.
  • Mål: 270 mm x 160 mm.
  • Vægt: 310gr.
  • Farve: Orange.

Beskrivelse

Csepel Puhos sadlen i orange er designet til bycykler og reparationer. Det giver et meget elegant udseende takket være sin sømløse konstruktion i ét stykke. Det indeholder stålskinner meget modstandsdygtige. Det er en meget behagelig og behagelig sadel, den er lavet af forskellige lag gel i kombination med en polstring med høj densitet. Csepel Puhos -sadlen giver dig al den komfort, du har brug for til dine cykelture eller ture til kontoret.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Csepel Puhos sadel - orange købte også

Nyligt viste produkter