Csepel Puhos Sadel - Mørkeblå

185,58 kr

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Csepel Puhos Sadel - Mørkeblå

  • Kraftig dækning.
  • Multi Stage gel skum materiale.
  • Skinner af forkromet stål.
  • Mål: 270 mm x 160 mm.
  • Vægt: 310gr.
  • Farve: Mørkeblå.

Beskrivelse

Csepel Puhos -sadlen i mørkeblå er lavet af skum og flere lag gel der giver fremragende komfort og bekvemmelighed under alle cykelruter . Det har et elegant design takket være dets sømløse konstruktion i ét stykke. Den har stålskinner stærke og modstandsdygtige, så du korrekt kan regulere din position på cyklen.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Csepel Puhos Sadel - Mørkeblå købte også

Nyligt viste produkter