Csepel Puhos Sadel - Grøn

185,58 kr 167,06 kr

Du redder 10% (-137,75 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Csepel Puhos Sadel - Grøn

  • Kraftig dækning.
  • Multi Stage gel skum materiale.
  • Skinner af forkromet stål.
  • Mål: 270 mm x 160 mm.
  • Vægt: 310gr.
  • Farve: Grøn.

Beskrivelse

Csepel Puhos sadlen i grønt er lavet af high-density skum og gel med forskellige lag for at give fremragende komfort og bekvemmelighed under alle dine cykelture. Det har også et meget elegant design takket være sin sømløse konstruktion i ét stykke. Derudover har den stålskinner meget modstandsdygtige, du kan roligt nyde alle dine ture rundt i byen eller dine ture til kontoret.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Evalueringer Csepel Puhos Sadel - Grøn

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Csepel Puhos Sadel - Grøn købte også

Nyligt viste produkter