Csepel Flux Styrbånd - Choco

88,88 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Flux Styrbånd - Choco

 • Stødabsorberende materiale.
 • Csepel bar endepropper inkluderet.
 • Farve: Brun choco.

Beskrivelse

Csepel Flux Styrbånd - Choco er det perfekte valg til cyklister, der ønsker en behagelig og stødabsorberende greb på deres cykelstyr. Det er lavet af et specielt materiale, der absorberer stød og vibrationer, hvilket gør det mere behageligt at køre på ujævne veje og terræn.

Bar endepropperne er inkluderet i pakken, så du kan montere styrbåndet nemt og hurtigt. Farven på styrbåndet er en smuk brun choco, der vil se godt ud på enhver cykel. Det er også nemt at rengøre og vedligeholde, så det vil holde sig pænt i lang tid.

Samlet set er Csepel Flux Styrbånd - Choco en fantastisk tilføjelse til enhver cykel. Det er behageligt, stødabsorberende og nemt at montere. Hvis du vil have en mere behagelig og sikker cykeltur, så er dette styrbånd det perfekte valg for dig.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Evalueringer Csepel Flux Styrbånd - Choco

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Vivircomolasflores

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Farven er lidt klarere end den ser ud til på billedet.

  Farven er lidt klarere end den ser ud til på billedet. Er tyk og behagelig

Kunder, der købte Csepel Flux Styrbånd - Choco købte også

Nyligt viste produkter