Csepel Flux Styrbånd - Choco

88,88 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Flux Styrbånd - Choco

  • Stødabsorberende materiale.
  • Csepel bar endepropper inkluderet.
  • Farve: Brun choco.

Beskrivelse

Csepel Flux -styretape i chokoladefarve er let og fleksibel, hvilket giver fremragende greb med en meget blød berøring. Det er fremstillet til at reducere vibrationer i de forskellige uregelmæssigheder i terrænet og for at give større komfort og en mere behagelig berøring til dine hænder, når du tager fat i styret. Med Csepel Fluch -styretapen kan du udstyre din by- eller fixie -cykel og køre komfortabelt rundt om ethvert hjørne af byen. Derudover er fremstillingsmaterialet meget let at rengøre.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Csepel Flux Styrbånd - Choco købte også

Nyligt viste produkter