Csepel Domino sadel - hvid

222,77 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Domino sadel - hvid

  • Kraftig dækning.
  • Multi Stage gel skum materiale.
  • Skinner af forkromet stål.
  • Foranstaltninger: 270 mm x 150 mm.
  • Vægt: 345gr.
  • Farve: Hvid.

Beskrivelse

Csepel Domina -sadlen i hvid er lavet af et enkelt stykke uden sømme og tilbyder et meget rent og elegant design. Knopperne giver det et retro -look. Den er lavet af high-density skum med en kombination af forskellige lag gel der tilbyder fremragende komfort og bekvemmelighed. Den er udstyret med stærke og modstandsdygtige stålskinner, så du kan skræddersy sadlen, så den passer til dig. Udstyr din cykel med Csepel Domina -sadlen for at nyde alle dine ruter og cykelture.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Csepel Domino sadel - hvid købte også

Nyligt viste produkter