Crank Puller CCP-22

148,39 kr 133,51 kr

Du redder 10% (-110,68 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Crank Puller CCP-22

  • Med et langt behageligt håndtag og ekstra fin tråd, der giver den nødvendige gearing til at fjerne selv de strammeste krumtap.
  • Passer til alle krumtap ved hjælp af 22 mm x 1 gevind og firkantede, tilspidsede krankboksspindler.
  • Passer også "Power Spline" krumtap fra SRAM ved hjælp af 8 mm gevindbolt.
  • Stærkt roterende tipsyFrempind sikrer jævn drift og lang levetid.

Beskrivelse

Parktool CCP-22 håndsvingstrækker har et funktionelt design med et langt og ergonomisk håndtag, der letter udtrækningen af ​​krumtapene fra din cykel. Takket være dets drejelige spidsystem ekstremt stærke, kan du nemt bruge det, og det vil også garantere en lang holdbarhed.

Du skal huske på, at den er kompatibel med 22 mm x 1 kranksæt og koniske firkantede beslag. Det kan også bruges til SRAM Power Spline -krumtap "med 8 mm gevindbolte.

"

Om Park Tool

Parktool er et mærke, der udelukkende er dedikeret til fremstilling af cykelværktøj. Det tilbyder produkter af høj kvalitet, kundeservice og innovation. Grundlagt i 1963 i Minnesota, er det blevet mærket par excellence for cykelmekanikere. Den amerikanske virksomhed er gennem årene blevet formet af små cykelbutikker, der lidt efter lidt har lært de skiftende behov for vedligeholdelse og reparation af cykler. I dag fortsætter de med at arbejde hårdt for at tilbyde de bedste produkter og service til alle cykelmekanikere, uanset om de er professionelle eller amatører.

Andre produkter i Værktøj & Plejemidler

Kunder, der købte Crank Puller CCP-22 købte også

Nyligt viste produkter