Continental Gatorskin Tråddæk Sort

296,78 kr 244,71 kr

Du redder 18% (-387,30 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Continental Gatorskin Tråddæk Sort

  • Holdbar carbon black-blanding.
  • 3/180 tpi slagtekroppe.
  • Optimeret forbindelse til lang levetid.
  • Duraskin® skærebestandigt lag fra perle til perle.
  • 23-622 (700-23) / 25-622 (700-25).
  • Vægt: 280gr (23) / 300 (25).
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

Continental Gatorskin Road Dæk er kun det dæk, du har brug for til din vinter / træningscykel. Er det mest populære 700x25 dæk i Storbritannien .

Et holdbart, hurtigt og alligevel hårdt dæk til en rigtig god pris . Duraskin® udvendige maske danner et beskyttende lag over hele huset for at forhindre snit, spidser og slid. Den glatte tyskfremstillede slidbane af naturgummi er designet til at klare sig godt under våde / vinterlige forhold.

Ved hjælp af den nyeste teknologi mod lejligheder bruger GatorSkin-serien en aramidafbryder og Duraskin sidevæg ProTection. Duraskin-sidevæggen danner et udvendigt beskyttelseslag over hele huset for at forhindre nedskæringer, punkteringer og slid.

Om Continental

Continental er baseret i Hannover (Tyskland), blev grundlagt i 1871 som gummiproducent og er den første neumatiske handel i Tyskland. Den har mere end 170.000 ansatte og er en af ​​de bedste neumatic-fabrikanter i verden.

Vinder af snesevis af priser, Continental cykeldækmærket er et af de mest anerkendte. Deres dæk fås i utallige butikker og cykelbutikker. De er af høj kvalitet, punkteringsbestandige og holdbare.

Evalueringer Continental Gatorskin Tråddæk Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeldæk

Kunder, der købte Continental Gatorskin Tråddæk Sort købte også

Nyligt viste produkter