Columbus Classic Kasket

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Columbus Classic Kasket

  • 100% bomuld.
  • Fremstillet i Italien.
  • En størrelse passer til alle.

Beskrivelse

Columbus Classic -hætten er helt fremstillet i Italien. Det har et originalt og klassisk design, hvilket gør det til et ideelt tilbehør, så du kan bære det og vise alle din sande passion for cykling.

Hos Columbus garanterer de kvaliteten af ​​deres produkter på hvert trin i produktionsprocessen, og dette afspejles i fremstillingen af ​​denne hætte. Den er fremstillet af forskellige blandinger af bomuld af høj kvalitet for en perfekt pasform og derudover en effektiv absorption af sved og fugt. Det er en hætte, du kan lægge perfekt under hjelmen for at øge din sikkerhed og beskytte dig mod solens stråler eller regn.

Om Cinelli

Cinelli er en af de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og præsident for den italienske cykelforening.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Columbus Classic Kasket

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Columbus Classic Kasket købte også

Nyligt viste produkter