Cold Weather Bike Beanie

282,57 kr 240,17 kr

Du redder 15% (-315,37 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Cold Weather Bike Beanie

  • Materiale: Lycra.
  • Åndbar øvre del.
  • med elastisk bånd justerbar til alle hovedstørrelser.

Beskrivelse

Ingen kan lide at cykle, når Cold, heldigvis har Bern den perfekte løsning. Forbedre din sommer Bern -hjelm med denne varme og holdbare Bern Cycling Hat til koldt vejr. Det vil beskytte dig mod vind og vand, mens du holder dig i et optimalt temperaturområde, så du kan fortsætte med at koncentrere dig om vejen. Denne cykelhue er elastisk og tilpasser sig enhver hovedform, hvilket giver dig en personlig justering uden at ofre komfort. Derudover tillader dets svedbare materiale i den øverste del ventilation, så du ikke overvælder eller sveder under de længste udgange.
Med denne hat vil ikke engang kolde morgener forhindre dig i at udforske nye veje forberede dig til vintereventyr med Bern -cyklisthatten til koldt vejr - pedalering!

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Evalueringer Cold Weather Bike Beanie

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelkasketter

Kunder, der købte Cold Weather Bike Beanie købte også

Nyligt viste produkter