Clif Bar Chokolade Mandel Fudge Energy Bar

17,85 kr 15,25 kr

Du redder 15% (-19,34 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Clif Bar Chokolade Mandel Fudge Energy Bar

  • Beriget med 11 vitaminer: B1, B2, B3, B6, B12, A, E, C, D og magnesium.
  • Kilde til kulhydrater, fiber og protein.
  • Anvendelse: Før og under træning.
  • Ingen hydrogenerede olier eller transfedtstoffer, ingen raffinerede sukkerarter eller GMO'er.
  • Ingen konserveringsmidler eller kunstige aromaer.
  • Vægt: 68 gram.
  • Downloads: Download ernæringsoplysninger .
  • For de bedste resultater : søjlerne skal spises cirka en til tre timer før træning sammen med vand for at forhindre sult og levere energi til arbejdende muskler. Under længerevarende træning med lavere intensitet såsom vandreture eller cykelture kan CLIF-barer spises under aktivitet for at hjælpe med at tilfredsstille sult og imødekomme kulhydratbehov. CLIF-barer kan også spises som en snack mellem måltiderne eller i en lang, travl dag for at hjælpe med at opretholde energi.

Beskrivelse

CLIF Bar er den originale energistang lavet med sunde ingredienser, der leverer energi. Det er den første bar, de lavede, og det er stadig alt, hvad de handler om. 68 gram energi sammensat af sunde ingredienser : havre, nødder, frugt og chokolade, afhængigt af den smag du vælger. Sunde og gode ingredienser med de bedste råvarer og den bedste smag. Hver Clif-bar er fyldt med en sund blanding af fuldkorn, protein og fiber, men ikke med fedt

Clif Bar er en anden ernæring for den atlet, der har brug for energi af høj kvalitet for at nå deres mål . I en søjle har du alle de koncentrerede næringsstoffer, du har brug for til at udføre godt: kulhydrater, fiber og protein plus vitaminer. Uanset hvor du er eller hvad du end gør, er disse søjler lavet kun til dig og dit eventyr.

Om Clif

Clif Bar har sin oprindelse fra 1990, da Gary Erickson, grundlæggeren af ​​virksomheden, gik på en 175 mil cykeltur, ven Jay. Efter at have spist flere barer indså han, at han kan gøre noget bedre og mere gavnligt. To år senere, efter timer og timer i sin mors køkken, blev den første CLIF Bar en realitet. Navnet er en hyldest til hans far, Clifford, som startede sin passion for sport.

Clif Bars 5 ambitioner er: At opretholde vores forretning, opretholde vores brands, opretholde vores folk, opretholde vores lokalsamfund, opretholde vores planet. For at opretholde sine medarbejdere er virksomheden blevet kåret som det bedste sted at arbejde af magasinerne Fortune og Outside; opretholde deres forretning, så den vokser godt og afslappet; opretholde deres lokalsamfund, arbejde ved begivenheder og gennem Clif Bar-teamet, et fællesskab af mere end 1.500 professionelle og amatøratleter; opretholde deres brand, gøre hvad atleten virkelig har brug for at prioritere kvalitet og smag; og opretholde planeten ved at bruge råmateriale af organisk oprindelse og bevare dens lave miljøpåvirkning ved at reducere, genbruge og kompostere.

Evalueringer Clif Bar Chokolade Mandel Fudge Energy Bar

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Energiprodukter

Kunder, der købte Clif Bar Chokolade Mandel Fudge Energy Bar købte også

Nyligt viste produkter