Cinelli Pepper Styr 31.8 mm - Mat Hvid

364,46 kr 289,71 kr

Du redder 21% (-556,00 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Cinelli Pepper Styr 31.8 mm - Mat Hvid

  • Materiale: 6061 T6 dobbeltstumpet aluminiumslegering.
  • Bule: 31,8 mm.
  • Bredde c / c: 440 mm.
  • Vægt: 222gr.
  • Efterbehandling: Hvid.
  • Peber er Cinellis nye stigrør fremstillet af smedet 6061 T6 aluminium, der er specialfremstillet med dobbelt stivhed til beFrempindte tykkelser for et ekstremt højt niveau af styrke og udmattelsesmodstand.

Beskrivelse

Cinelli Pepper hvid dobbelt højde styr er lavet til at udstyre bycykler, fixie cykler eller banecykler. Det er et meget stærkt og holdbart styr takket være dets aluminiumssammensætning og kolde smedning med varmebehandling for at give stor modstandsdygtighed over for vridning. Den har en samlet længde på 44 cm, en højde på 35 mm og en bageste hældning på , der giver en behagelig kørestilling og behagelig.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Andre produkter i Styr

Kunder, der købte Cinelli Pepper Styr 31.8 mm - Mat Hvid købte også

Nyligt viste produkter