Cinelli Cork Styrbånd - Orange

119,01 kr 103,76 kr

Du redder 13% (-113,43 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Cinelli Cork Styrbånd - Orange

  • Original styretape introduceret af Cinelli i 1997.
  • Vinder af Cosumer Choice Award i 2000.
  • Til vej, drop barer eller bullhorn styr.
  • Materiale: Gummi.
  • Farve: Flerfarvet.

Beskrivelse

Cinelli Cork Styrbånd - Orange er et originalt styretape, der blev introduceret af Cinelli i 1997. Det er et populært valg blandt cyklister, der ønsker et stilfuldt og holdbart styrtape til deres vej-, drop barer eller bullhorn styr.

Dette styrtape er lavet af gummi, hvilket giver en god greb og komfort under cykelturen. Det er også nemt at installere og kan tilpasses til forskellige styrstørrelser.

Med sin flerfarvede orange farve er Cinelli Cork Styrbånd - Orange et unikt og iøjnefaldende valg til enhver cykel. Det har også vundet Consumer Choice Award i 2000, hvilket viser dets popularitet og kvalitet blandt cyklister.

Om Cinelli

Cinelli er en af de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og præsident for den italienske cykelforening.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Cinelli Cork Styrbånd - Orange

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Cinelli Cork Styrbånd - Orange købte også

Nyligt viste produkter