Cinelli Caleido Styrbånd - Sort

260,33 kr 215,33 kr

Du redder 17% (-334,71 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Cinelli Caleido Styrbånd - Sort

  • Udseende og berøring med økologisk læder i flere densiteter med intern Super Eva-polstringskomfort og vibrationsdæmpning.
  • Den perforerede overflade fungerer som et vindue på en regnbue af farver nedenunder!
  • Til vej, drop barer eller bullhorn styr.
  • Materiale: Polstring af økologisk læder og skum.
  • Farve: Sort / Rainbow.

Beskrivelse

Cinelli Caleido Styrbånd er et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker både stil og komfort. Styrbåndet er lavet af økologisk læder i flere densiteter, hvilket giver en behagelig berøring og en god vibrationsdæmpning. Derudover er der en intern Super Eva-polstringskomfort, som gør det endnu mere behageligt at holde om styret.

Det perforerede design på overfladen giver en smuk regnbue af farver, som gør det til en unik og iøjnefaldende tilføjelse til enhver cykel. Styrbåndet er velegnet til både vej, drop barer og bullhorn styr, så det passer til enhver cykeltype.

Cinelli Caleido Styrbånd er lavet af polstring af økologisk læder og skum, og det kommer i en sort / rainbow farvekombination. Det er et holdbart og pålideligt produkt, der vil give dig mange kilometer med komfortabel cykling.

Om Cinelli

Cinelli er en af de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og præsident for den italienske cykelforening.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Cinelli Caleido Styrbånd - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Cinelli Caleido Styrbånd - Sort købte også

Nyligt viste produkter