Cinelli Caleido Styrbånd - Sort

260,33 kr 215,63 kr

Du redder 17% (-332,48 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Cinelli Caleido Styrbånd - Sort

  • Udseende og berøring med økologisk læder i flere densiteter med intern Super Eva-polstringskomfort og vibrationsdæmpning.
  • Den perforerede overflade fungerer som et vindue på en regnbue af farver nedenunder!
  • Til vej, drop barer eller bullhorn styr.
  • Materiale: Polstring af økologisk læder og skum.
  • Farve: Sort / Rainbow.

Beskrivelse

Cinelli Caleido styretape i sort er lavet med økologisk læder på ydersiden og en skumpolstring på indersiden for at give total komfort og absorbere vibrationer, der frembringes af de forskellige uregelmæssigheder i terrænet. Det giver en meget behagelig og blød berøring i hænderne, så grebet er effektivt og sikkert. Det inkluderer to sorte stik for at installere dem i begge ender af styret. Cinelli Caleido -styrbåndet er kompatibelt med vej-, spor- og bullhorn -styr.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Cinelli Caleido Styrbånd - Sort købte også

Nyligt viste produkter