Cinelli Bullhorn Bar - Sort

885,13 kr 736,29 kr

Du redder 17% (-1.107,08 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Cinelli Bullhorn Bar - Sort

  • Materiale: Aluminium 6061.
  • Bule: 31,8 mm.
  • Bredde c / c: 400 mm.
  • Vægt: 290gr.
  • Efterbehandling: Sort anodiseret.
  • Endernes diameter: 24 mm.
  • Hver tomme af denne bar er designet og konstrueret til at opnå et væld af komfortable og sikre positioner. Dette var det ultimative mål for Mash Cinelli Team, og for at opnå det brugte vi den mest egnede teknologi: hydroforming. Forlængernes stigning, vinkel og længde, formet underside for et ergonomisk greb: vi har genopfundet en klassiker. Selv den ru, sandblæste overflade forbedrer grebet.

Beskrivelse

Cinelli Bullhorn styret i sort er designet til at tilbyde et væld af komfortable og sikre positioner på cyklen. Den er lavet af hydroformet 6061 aluminium for at tilbyde fremragende ydeevne og holdbarhed, derudover har den øverste del af styret en lille gravering for at give dig et bedre greb. Den har en samlet længde på 40 cm og en diameter, der er kompatibel med stængler på 24 mm.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Andre produkter i Styr

Kunder, der købte Cinelli Bullhorn Bar - Sort købte også

Nyligt viste produkter