Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop rygsæk - sort

1.115,71 kr 750,87 kr

Du redder 33% (-2.713,70 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

7-8 hverdage

detaljer Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop rygsæk - sort

  • Polstret ærme til MACBOOK PRO 15 "bærbar computer.
  • >
  • Mål: 40 x 25 x 15 cm.
  • Volumen: 20L.
  • Vægt: 830 g.

Beskrivelse

Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop rygsæk er den perfekte taske til cyklister, der ønsker en holdbar og rummelig taske til deres daglige pendling. Tasken er designet med en polstret ærme til MACBOOK PRO 15 "bærbar computer, så du kan tage din computer med dig på farten uden at bekymre dig om beskadigelse.

Taskens mål er 40 x 25 x 15 cm, og den har en volumen på 20L, hvilket giver dig masser af plads til at opbevare dine daglige nødvendigheder. Tasken er også letvægtig med en vægt på kun 830 g, så du kan bære den med lethed, mens du cykler.

Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop rygsæk er sort og har et stilfuldt og moderne design, der passer til enhver cyklist. Tasken er også holdbar og vandtæt, så du kan være sikker på, at dine ejendele er beskyttet mod elementerne, mens du cykler i byen.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Evalueringer Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop rygsæk - sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop rygsæk - sort købte også

Nyligt viste produkter