Chrome Industries Union Shorts - grafit

120,00 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Chrome Industries Union Shorts - grafit

  • Vandtæt, holdbart 4-vejs stretchstof til pasform og bevægelse.
  • Snap sikret baglomme holder dine ting på plads.
  • Forreste møntlomme Netforede lommer.
  • Kile i fuld længde for komfort på cyklen.
  • Inspireret af NATO's militærshorts og US Postal sommerbukser.
  • Opdateret slim fit.
  • Ny sikker baglomme, dybe frontlommer og reflekterende logo.

Beskrivelse

Union Shorts fra Chrome er inspireret af udseendet og følelsen af ​​NATO's militærshorts. De er lavet med et slidstærkt, vandafvisende 4-vejs stretchmateriale, der giver enestående cykelkomfort, mens den sømløse skridt i fuld længde forhindrer cykelrelateret slid. Alle sømme er 3-kanals forstærket fladt fældet for at forbedre holdbarheden og forhindre gnidning.

Med sin nye sikre baglomme, dybe frontlommer og reflekterende logo er Union Short klar til at gå på gaden og Frogger sig gennem trafikken. Uanset om du er en bycyklist, en forstæderpendler eller bare en person, der leder efter et par rideshorts med et nik til hverdagens mode, er Chrome Union-shortsene et alsidigt og elegant par.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Andre produkter i Bukser & Shorts

Kunder, der købte Chrome Industries Union Shorts - grafit købte også

Nyligt viste produkter