Chrome Industries Ruckas Sling Rygsække - Oil Green

595,04 kr 520,59 kr

Du redder 13% (-553,76 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

7-8 hverdage

detaljer Chrome Industries Ruckas Sling Rygsække - Oil Green

  • Ydre materiale: 300D genbrugspolyester Dobby med 900D genbrugspolyester
  • Foringsmateriale: 150D genanvendt polyester
  • Volumen: 8 liter
  • Dimensioner: 35x20x9cm
  • Tablet rum
  • Tablet størrelse: Op til 10
  • Vægt: 0,36 Kg

Beskrivelse

Chrome Industries Ruckas Sling-rygsækken er enkel og let. Den hænger over den ene skulder og har en stor adgang med lynlås, så den holder dig i gang hele dagen.

En anden vigtig egenskab ved denne rygsæk er dens holdbarhed. Chrome Industries Ruckas Sling-rygsækken er fremstillet af robuste materialer af høj kvalitet og har en kapacitet på 8 liter og er designet til at modstå daglig slitage og holde længe.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Evalueringer Chrome Industries Ruckas Sling Rygsække - Oil Green

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Rygsække

Kunder, der købte Chrome Industries Ruckas Sling Rygsække - Oil Green købte også

Nyligt viste produkter