Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort

818,19 kr Fra 587,53 kr

Du redder 28% (-1.715,66 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort

 • Lavprofil sneaker design til pasning i tåklip.
 • FlexPlate ™ -teknologi med dobbelt densitet leverer enestående gangkomfort.
 • Fremstillet af slidbestandigt 1.050 denier CORDURA® overdel af stof.
 • Slidbestandig kontaktgummi ydersål.
 • Slidstærk gummitå og hæl.
 • Endestykker i blonder i rustfrit stål.
 • Blondehus hjælper med at forhindre snørebånd i at blive fanget i kæden.
 • Board sprængt sål med polyurethanpude for at eliminere hotspot for pedaler.

Beskrivelse

Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko er den perfekte sko til cyklister, der ønsker en lavprofil sneaker design, der passer perfekt i tåklip. Med FlexPlate ™ -teknologi med dobbelt densitet, leverer disse sko enestående gangkomfort, mens den slidbestandige 1.050 denier CORDURA® overdel af stof sikrer, at skoene holder i lang tid.

Den slidbestandige kontaktgummi ydersål og gummitå og hæl gør disse sko ideelle til cyklister, der ønsker en sko, der kan modstå slid og tåle langvarig brug. Endestykkerne i blonder i rustfrit stål og blonderhuset hjælper med at forhindre snørebånd i at blive fanget i kæden, hvilket gør disse sko endnu mere praktiske til cykling.

Med en board sprængt sål med polyurethanpude, eliminerer disse sko hotspot for pedaler, hvilket gør dem endnu mere behagelige at bruge under lange cykelture. Samlet set er Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko en fantastisk investering for enhver cyklist, der ønsker en holdbar, praktisk og behagelig sko til cykling.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Evalueringer Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Alejandro

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  krom kvalitet

  Holdbare og komfortable alsidige sko. Perfekt til at cykle og gå med dem.

Andre produkter i Cykelsko

Kunder, der købte Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort købte også

Nyligt viste produkter