Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort

855,38 kr 497,98 kr

Du redder 42% (-2.658,36 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort

  • Lavprofil sneaker design til pasning i tåklip.
  • FlexPlate ™ -teknologi med dobbelt densitet leverer enestående gangkomfort.
  • Fremstillet af slidbestandigt 1.050 denier CORDURA® overdel af stof.
  • Slidbestandig kontaktgummi ydersål.
  • Slidstærk gummitå og hæl.
  • Endestykker i blonder i rustfrit stål.
  • Blondehus hjælper med at forhindre snørebånd i at blive fanget i kæden.
  • Board sprængt sål med polyurethanpude for at eliminere hotspot for pedaler.

Beskrivelse

Kursk AW Night er de originale City-cykelsneakers fra Chrome Industries lavet til budbringere og pendlere . Uanset om du er en messenger, der oplader gennem trafik og kører op ad trapper, eller er en engageret pendler på dit daglige arbejde, leverer Chrome Industries 'pedaler kompromisløs pedalydelse og gåkomfort.

Fremstillet med slidbestandigt Cordura®-stof som Chrome Industries Messenger-tasker, modstår pedalskoene pedalbure og regn på gulvet. De indeholder også ekstra funktioner, såsom Dual-density FlexPlate ™ -teknologi til uhindret ydeevne på og uden for cyklen.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Andre produkter i Sko

Kunder, der købte Chrome Industries Kursk AW Night Cykelsko - Sort købte også

Nyligt viste produkter