Chrome Industries Kasket - sort

237,65 kr 202,02 kr

Du redder 15% (-265,02 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Chrome Industries Kasket - sort

  • Ridser med høj reflektivitet 360º.
  • Materiale: 100% bomuldstwill.
  • Kant: 85% nylon + 15% antibakteriel poly. 2 cm.
  • En størrelse.
  • Omkreds 53-61 cm.
  • Elastikbånd bagpå.

Beskrivelse

Chrome Industries cykelhætten i sort er lavet af 100% bomuldstwill og har det klassiske design af cykelkapper med reflekterende striber med høj synlighed under dårlige lysforhold. Den har en standard pasform med et elastikbånd bagpå.

Kan let bæres under en hjelm for at holde solen væk fra dine øjne eller tilføje et lag varme på de køligere dage.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Andre produkter i Cykelkasketter

Kunder, der købte Chrome Industries Kasket - sort købte også

Nyligt viste produkter