Chrome Industries Handsker - Sort

274,84 kr 233,63 kr

Du redder 15% (-306,52 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Chrome Industries Handsker - Sort

  • Polstret håndflade og tommelfinger.
  • Åndbar og stretchy mesh tilbage.
  • Særlige fingre, der fungerer med berøringsskærm.
  • Reflekterende justerbar rem.
  • Materiale: Polyester Lycra med PU syntetisk læderpalme

Beskrivelse

Chrome Industries -handskerne i sort farve er resistente, funktionelle og komfortable, da de har polstring på håndfladen og tommelfingeren og en justerbar reflekterende rem på håndleddet, de er også godt ventileret takket være overdelen i letvægts elastisk mesh og selvfølgelig er de elegant.

Chrome Industries har tænkt over de detaljer, der gør en forskel, f.eks. Det reflekterende Chrome-logo og touchscreen-kompatible fingre.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Andre produkter i Cykelhandsker

Kunder, der købte Chrome Industries Handsker - Sort købte også

Nyligt viste produkter