Chrome Flying Lion langærmet T-shirt - sort

371,90 kr 282,57 kr

Du redder 24% (-664,44 kr)

El modelo mide 1,87m y lleva la talla L.

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

7-8 hverdage

detaljer Chrome Flying Lion langærmet T-shirt - sort

  • Langærmet.
  • Ribbet krave og manchetter.
  • Klassisk snit.
  • 100% bomuld.
  • Blød og holdbar.

Beskrivelse

Chrome Industries Flying Lion langærmet t-shirt med det trykte Chrome-logo vil overraske dig med dens blødhed giver dig ekstra komfort, mens du cykler rundt i byen. Fyld gaderne med stil med denne T-shirt i Californien med det klassiske Chrome-logo på ærmet.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Andre produkter i T-shirts

Kunder, der købte Chrome Flying Lion langærmet T-shirt - sort købte også

Nyligt viste produkter