• Stock Clearance

Chrome Industries Dima 3.0 Night Cykelsko - Sort

743,81 kr 446,21 kr

Du redder 40% (-2.213,57 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Chrome Industries Dima 3.0 Night Cykelsko - Sort

  • Lavprofileret sneaker-design.
  • Hydrofobisk nylon øvre modstandsdygtig over for slid.
  • Stiv Powerplate ™ nylon mellemsål.
  • Skridsikker tå og hæl i gummi for maksimal holdbarhed.
  • Vulkaniseret Panaracer skridsikker ydersål.
  • Håndtag til let tænd / sluk.

Beskrivelse

Dima 3.0 Night by Chrome Industries er sip-ons fokuseret på ydeevne. Chrome PowerPlate ™ frempinden giver mere kraft ved pedalerne. De er vandtætte og hurtigtørrende. Panaracers vulkaniserede gummiydersål er hård nok til at modstå alt, hvad gaden kan kaste dig over. Uanset om du er kurer eller bypendler, vil disse sko være ideelle til på farten. hele dagen med dem, der tilbyder uovertruffen ydeevne på cyklen og hidtil uset komfort, når du går.

Om Chrome Industries

For næsten to årtier siden blev den første Chrome-taske lavet med en JUKI-symaskine, et par yards CORDURA®, presenning til lastbiler af militær kvalitet og forpligtelsen til at lave bombesikkert udstyr, der fungerer på og uden for cyklen. Fra begyndelsen førte drevet efter enkle, nyttige og ressourcestærke løsninger til, at Chrome lavede sin originale messenger-taske med et reddet selespænde. Chrome Messenger-tasken blev den foretrukne taske for arbejdscykelbudsmænd over hele verden.

I løbet af de sidste 20 år har Chrome aldrig vaklet fra sin forpligtelse til at gøre nyttig og nyttig og holdbart udstyr til professionelle budbringere, faste freestyle-ryttere og bypendlere: folk, der bor og kører i byen. Chrome laver gadetestede tasker, fodtøj og tøj, der tilpasser sig byens skiftende og uforudsigelige natur. Chrome er urban mobilitet.

Evalueringer Chrome Industries Dima 3.0 Night Cykelsko - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsko

Kunder, der købte Chrome Industries Dima 3.0 Night Cykelsko - Sort købte også

Nyligt viste produkter