Brooks Styrpropper Viskelæder - Sort

34,66 kr 29,45 kr

Du redder 15% (-38,75 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Brooks Styrpropper Viskelæder - Sort

  • Materiale: Gummi
  • Indeholder 2 styrpropper

Beskrivelse

Brooks Styrpropper Viskelæder Sort er et fantastisk produkt til både begyndere og erfarne cyklister. Disse styrpropper er lavet af gummi, hvilket betyder, at de tilbyder en behagelig og holdbar oplevelse, mens du cykler. Produktet leveres i sorte farver, hvilket gør dem til en smuk og alsidig tilføjelse til alle typer cykler.

Med to styrpropper inkluderet i pakken, kan du let forbedre din cykeloplevelse og nyde det lange ture på cyklen uden at få svedige og trætte hænder. Brooks Styrpropper Viskelæder Sort er nemme at montere og passer perfekt på de fleste cykelstyr. Så uanset om du er en racer, en mountainbiker eller en hyggelig cyklist, vil disse styrpropper hjælpe dig med at opretholde en behagelig position på cyklen.

Disse styrpropper er ikke kun praktiske, men også stilfulde. Deres sorte farver giver et raffineret og elegante udseende, hvilket vil gøre din cykel ser mere stilfuld ud. Så hvis du ønsker at forbedre din komfort på cyklen, og samtidig forbedre udseendet af din cykel, så er Brooks Styrpropper Viskelæder Sort det perfekte produkt for dig!

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks Styrpropper Viskelæder - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrpropper

Kunder, der købte Brooks Styrpropper Viskelæder - Sort købte også

Nyligt viste produkter