Brooks Team Pro Classic - Brun

818,19 kr 661,99 kr

Du redder 19% (-1.161,83 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Brooks Team Pro Classic - Brun

  • Skinner: Sølvfarvet stål.
  • Læder strammet over metallisk struktur.
  • Mål: Længde 273 mm x Bredde 160 mm x Højde 67 mm.
  • Justerbar til hver sadelpind med to skinner.
  • Vægt: 530 gr.

Beskrivelse

Team Professional Classic er en enklere og nyere version af Team Professional med nitter i stålrør i stedet for de store håndhamrede kobbernitter.

Team Professional har været i produktion i et halvt århundrede og stammer fra den gamle B17-konkurrence. Denne sadel er et behageligt simpelt design, der virkelig fortjener beskrivelsen 'tidløs klassiker'.

Serie Classic. Livstids komfort, former til din krop, køligt i varmt vejr:

Classic-serien inkluderer mange af vores bedst sælgende modeller til den moderne cyklist, da alle sadler har enkelt skinner og dermed er kompatible med mikrojuster sædeposter. B17 er den mest populære sadel i Brooks Classic-serien. Det er beFrempindt den ældste Brooks-model og længste levende sadel i cykelhistorien. Dette ikon er blevet solgt så langt tilbage som i 1896 og i over et århundrede gik det aldrig ud af produktionen. Mange af disse modeller fås også i Aged og Imperial-linierne.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Brooks Team Pro Classic - Brun købte også

Nyligt viste produkter