Brooks Team Pro Chrome - Brun

1.041,33 kr 959,51 kr

Du redder 8% (-608,58 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Brooks Team Pro Chrome - Brun

  • Skinner: Forkromet stål. Kobbernitte.
  • Læder strammet over metallisk struktur.
  • Mål: Længde 273 mm x Bredde 160 mm x Højde 67 mm.
  • Justerbar til hver sadelpind med to skinner.
  • Vægt: 540 gr.

Beskrivelse

Team Professional er en klassisk Brooks-sadel oprettet med den sportslige cyklists behov i tankerne . Denne model har været i produktion i et halvt århundrede og stammer fra den gamle B17-konkurrence. Denne sadel er et behageligt simpelt design, der virkelig fortjener beskrivelsen 'tidløs klassiker'. Titlen Team Professional er præget på begge sider lige over en præcist håndskåret stribe langs sidekanterne, hvor lidt af den blanke overflade af læder fjernes for at afsløre ruskindets struktur og lysere tone.

Serie Special. Håndhamret i England af dygtige håndværkere:

Brooks sadler blev historisk lavet med små nitter. Racere på de kontinentale ture vil få deres Brooks-sadler færdigbehandlet med større kobbernitter for at øge levetiden, da de er blidere på lædertoppen. Denne praksis blev vedtaget af Brooks for årtier siden. Et enkelt dårligt rettet hammerslag kan uopretteligt skade læderet, så der skal udvises den største omhu under fremstillingen. Hver kobbernitte på alle specielle sadelmodeller er omhyggeligt hamret med hånden af ​​dygtige håndværkere.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Brooks Team Pro Chrome - Brun købte også

Nyligt viste produkter