Brooks Slender Læring Håndtag - Sort

632,24 kr 497,98 kr

Du redder 21% (-998,63 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks Slender Læring Håndtag - Sort

  • Brooks slanke lædergreb har vegetabilsk garvet læderbånd
  • Designet indeholder en aluminiumsskal, omkring hvilken stangebåndet vikles som traditionelt styretape.
  • Læderet holdes derefter på plads af aluminiums- og stålklemmer, som kan fjernes, hvis båndet skal udskiftes.
  • Båndet er lavet af det samme vegetabilsk garvede læder, der bruges til Brooks Saddles.
  • Indvendigt diameter: 22,2 mm.
  • Lang: 130 mm.
  • Vægt: 118 gr.

Beskrivelse

Brooks slanke lædergreb har vegetabilsk garvet læderbånd. De er designet til at tilbyde en alternativ ydelsesmulighed for brugeren, samtidig med at standarden for bæredygtighed opretholdes af de Plump Grips, så brugeren kan udskifte slidte dele, hvis det er nødvendigt.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Håndtag

Kunder, der købte Brooks Slender Læring Håndtag - Sort købte også

Nyligt viste produkter