Brooks Paddington Taske Grey

1.673,56 kr 1.376,04 kr

Du redder 18% (-2.212,97 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Brooks Paddington Taske Grey

  • Vandtæt Materiale: bomuldsstof og garvet læder.
  • Med talje-justerbare stropper til en mere stabil kørsel.
  • Mål: Bredde 35cm x højde 28cm x dybde 9,5 cm.
  • Volume: 10 liter.
  • Made in Italy.
  • Vægt: 590 grs.

Beskrivelse

messenger Paddington taske er baseret på den traditionelle Barbican Medium model, men er mere kompakt i størrelse og har en forbedret klap design til bedre greb elementerne indeni.
Det er designet, så du kan cykle uden posen bevægelse. Den indeholder en rem, der let kan fastgøres til taljen under turen.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Brooks Paddington Taske Grey købte også

Nyligt viste produkter