Brooks Læderstyrbånd - Brun

446,28 kr 360,75 kr

Du redder 19% (-636,18 kr)

3-4 hverdage

detaljer Brooks Læderstyrbånd - Brun

  • I Brooks-traditionen er dette båndtape lavet af naturlæder for at gøre det til det perfekte supplement til din Brooks-sadel. Stangbåndet kommer i et sæt, der inkluderer:
  • 2 strimler af let perforeret læderbånd,
  • 2 naturlige propper af kork og træstænger,
  • 2 klæbestrimler.
  • Indvendig diameter 22,2 mm.

Beskrivelse

I Brooks-traditionen er dette båndtape lavet af naturlæder for at gøre det til det perfekte supplement til din Brooks-sadel.

Brooks har genindført et klassisk produkt, der kan tvinge mange cyklister, der er mere fortrolige med moderne alternativer, til at revurdere det materiale, de stoler på for greb og komfort. Læder, et naturligt holdbart og åndbart materiale er blevet overhalet af en overflod af menneskeskabte fibre og materialer i de senere år, men kunne være på randen af ​​et comeback blandt cykelelskere .

Andrea Meneghelli, branddirektør hos Brooks, forklarer: "Nogle gode ting ændrer sig aldrig. En af disse er beFrempindt læder, et materiale der siden tusinder af år er brugt til tøj, sko osv. På grund af dets unikke egenskaber. Nogle gange ser innovation for innovationens skyld traditionelle materialer - som stadig er i stand til at overgå nyere - efterladt når mode ændrer sig. I dag er de fleste styrbånd lavet af plast, syntetisk kork eller mikrofibre, men Brooks mener, at ved at genindføre læder kan det blive den næste store ting blandt kræsne cyklister . "

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Brooks Læderstyrbånd - Brun købte også

Nyligt viste produkter