Brooks Dalston Medium Tex Nylon Black rygsæk

966,95 kr 780,92 kr

Du redder 19% (-1.383,70 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks Dalston Medium Tex Nylon Black rygsæk

  • Vandtæt materiale: Tex Nylon med læderdetaljer.
  • Mål: Bredde 30 cm x Højde 46 cm x Dybde 14,50 cm.
  • Volumen: 20 liter.
  • Fremstillet i Italien.
  • Vægt: 820 g.

Beskrivelse

Dalston Brooks rygsæk er lavet i Italien af ​​standard bluesign ® tekstiler, vandtætte stoffer og vegetabilsk garvet læder. Den indeholder et rum til en 15 "bærbar computer, tre store indvendige lommer og to udvendige lommer. Derudover har rygsækken et praktisk rum udvendigt, lavet af elastisk og modstandsdygtigt stof, til vandflasken.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Brooks Dalston Medium Tex Nylon Black rygsæk købte også

Nyligt viste produkter