Brooks D-formet læder sadeltaske - honning

892,57 kr 695,38 kr

Du redder 22% (-1.466,71 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks D-formet læder sadeltaske - honning

  • Materiale: læder.
  • Mål: Bredde 16,5 cm x Højde 11 cm x Dybde 5 cm.
  • Volumen: 0,4 l
  • To-delt struktur.
  • Læderremme til fastgørelse til de bageste sadelklip.

Beskrivelse

Brooks D-formet sadeltaske er en cykelværktøjstaske med en todelt konstruktion, der, mens den ydre ærme forbliver permanent fastgjort til sadlen, men har en indre taske, der kan fjernes. Pungen er fastgjort til ærmet med en svampelukning.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks D-formet læder sadeltaske - honning

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykeltasker

Kunder, der købte Brooks D-formet læder sadeltaske - honning købte også

Nyligt viste produkter