Brooks Cambium C15 sadel - organisk

1.041,33 kr 885,13 kr

Du redder 15% (-1.161,83 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Brooks Cambium C15 sadel - organisk

  • Længde: 283 mm.
  • Bredde: 140 mm.
  • Højde: 52 mm.
  • Vægt: 405 g.

Beskrivelse

Brooks Cambium C15 sadel er den første racermodel i Cambium-familien. C15 er smal for at træde i frihed og reduceret vægt og omdefinerer prioriteter, hvilket hjælper ydeevnen ved at placere komfort i forgrunden. Fast, men alligevel bemærkelsesværdig smidig, vil C15 belønne dig med øget ydeevne på lange rejser og for evigt forbyde den spildte indsats ved blot at sidde oven på din maskine, når afstanden begynder at blive mere.

Serie Cambium: Brooks Cambium er en ny generation af sadler, der tilbyder enestående fleksibilitet til racermand eller -kvinde, der søger efter et middel til at forbedre deres præstationer. Topkørere ved, at komfort er afgørende for succes. Brooks Cambium-sadler besvarer dette krav og tilbyder en naturlig følelse og fleksibilitet i modsætning til noget skum- eller gel-sadel på markedet.

Cambiums vulkaniserede top af naturlig gummi og organisk bomuld tilbyder ekstraordinær komfort og ekstraordinær bevægelsesfrihed, der er afgørende for ydeevne- og udholdenhedsraceren. Den slidstærke top, støbt aluminiumsstruktur og rørformede stålskinner gør det muligt for Cambium at stå op til mange års hård brug, noget som racere i alle discipliner vil sætte pris på.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Brooks Cambium C15 sadel - organisk købte også

Nyligt viste produkter