Brooks Cambium C13 Sadel - Sort

1.480,17 kr 959,51 kr

Du redder 35% (-3.872,70 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks Cambium C13 Sadel - Sort

  • Længde: 275 mm.
  • Bredde: 132 mm.
  • Højde: 55 mm.
  • Vægt: 259 g.
  • 9 mm ovalt carbonskinne.

Beskrivelse

Brooks Cambium C13 sadel bruger den samme vulkaniserede naturgummi og økologisk bomuldstop på Cambium-linjen, men vejer dog 150 g mindre end den populære C15-model.

Dette opnås gennem en kontinuerlig carbonskinne , der eliminerer præstationsbestandige kontaktpunkter og sparer vægt. Færdig med aluminiumnitter i sort, C13 er den første i et nyt letvægts Cambium-sortiment. Testet i Arenberg-skoven af ​​David Millar. Komfort som lettest.

Serie Cambium: Brooks Cambium er en ny generation af sadler, der tilbyder enestående fleksibilitet til racermand eller -kvinde, der søger efter et middel til at forbedre deres præstationer. Topkørere ved, at komfort er afgørende for succes. Brooks Cambium-sadler besvarer dette krav og tilbyder en naturlig følelse og fleksibilitet i modsætning til noget skum- eller gel-sadel på markedet.

Cambiums vulkaniserede top af naturlig gummi og organisk bomuld tilbyder ekstraordinær komfort og ekstraordinær bevægelsesfrihed, der er afgørende for ydeevne- og udholdenhedsraceren. Den slidstærke top, støbt aluminiumsstruktur og rørformede stålskinner gør det muligt for Cambium at stå op til mange års hård brug, noget som racere i alle discipliner vil sætte pris på.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks Cambium C13 Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Brooks Cambium C13 Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter