Brooks B66 S Honey Sadel - Brun

1.190,09 kr 922,25 kr

Du redder 23% (-1.992,21 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks B66 S Honey Sadel - Brun

  • Skinner: Sort stål. Kobbernitter.
  • Opspændt læder på metalstruktur og spændingssystem.
  • Mål: Længde 260 mm x Bredde 205 mm x Højde 101 mm.
  • Passer til alle 2-skinne sadelpinde.
  • Vægt 1050 gram.
  • Kun kompatibel med gamle indlæg.

Beskrivelse

Brooks B66 S sadlen er en af ​​de mest populære sadler fra det engelske mærke, og de har været på markedet siden 1927. En klassiker med dobbelt skinne for at opnå ekstrem komfort, B66 model S er det ideelle sæde til bycyklister eller til at rejse i oprejst stilling. Det er den mest passende model for cyklister, der bærer styret i en højere position end sadlen. Hvis vi sidder meget oprejst, er vores vægt på sadlen, og det er den brede, komfortable sadel, vi har brug for.

Denne Brooks B66 S Honey sadel tilhører Unique-serien, inden for hvilken der er de sadler, der af en eller anden grund er helt unikke. I mere end et århundrede har Brooks-håndværkere udtænkt et væld af designs, som alle fortsætter i dag med de samme byggemetoder og med det mest unikke udseende. Hver sadel i Unique-serien er kendetegnet ved et eller andet aspekt af håndværket eller en specifik detalje af dens konstruktion, især til den model, som derfor gør dem unikke.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks B66 S Honey Sadel - Brun

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Brooks B66 S Honey Sadel - Brun købte også

Nyligt viste produkter