Brooks B17 Standard Sadel - Sort

1.115,71 kr 891,82 kr

Du redder 20% (-1.665,31 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks B17 Standard Sadel - Sort

  • Skinner: Stål i sort farve.
  • Læder strammet over metallisk struktur.
  • Mål: Længde 275 mm x Bredde 165 mm x Højde 65 mm.
  • Justerbar til hver sadelpind med to skinner.
  • Vægt: 520 gr.

Beskrivelse

B17 er vores flagskibsmodel, der er ideel til langturssport, trekking og ATB-brug.

Det har været på markedet i over 100 år og er med i allerede i 1898-kataloget. Modellen fås til herrer og damer: B17 (herrer) og B17 S (damer). Standardmodellerne har sorte skinner af stål, B17 Special har kobberbelagt stålmetalarbejde og B17 Titanium ... Både B17 Special og Titanium har også håndhamrede kobbernitter.

Serie Classic. Livstids komfort, former til din krop, køligt i varmt vejr:

Classic-serien inkluderer mange af vores bedst sælgende modeller til den moderne cyklist, da alle sadler har enkelt skinner og dermed er kompatible med mikrojuster sædeposter. B17 er den mest populære sadel i Brooks Classic-serien. Det er beFrempindt den ældste Brooks-model og længste levende sadel i cykelhistorien. Dette ikon er blevet solgt så langt tilbage som i 1896 og i over et århundrede gik det aldrig ud af produktionen. Mange af disse modeller fås også i Aged og Imperial-linierne.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks B17 Standard Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Brooks B17 Standard Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter