Brooks B-17 Standard - Rød

966,95 kr 743,73 kr

Du redder 23% (-1.660,32 kr)

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

detaljer Brooks B-17 Standard - Rød

  • Rails: Sort farve stål
  • Læder strammet i løbet af metallisk struktur.
  • Dimensioner: Længde 275mm x bredde 165mm x højde 65mm
  • .
  • Justerbar til hvert sæde indlæg med to skinner.
  • Vægt: 520 grs

Beskrivelse

B17 er vores topmodel, ideel til langdistance sport touring, trekking og atb brug.

Det har været på markedet i over 100 år, at blive præsenteret i så tidligt som i 1898-kataloget. Modellen er tilgængelig for gents og damer: B17 (gents) og B17 S (damer). Standard-modeller har sorte stålskinner, B17 Specielle funktioner kobber belagt stål metalarbejder, og B17 Titanium ... Både B17 Special og Titanium også funktionen hånd hamret kobber nitter.

Serie Classic. Lifetime Komfort, Figurer til din krop, Cool i varmt vejr:

Den klassiske sortiment omfatter mange af vores bedst sælgende modeller for moderne cyklist, da alle sadler har enkelt skinner og er således kompatible med mikro-justere sadelpinde. Den B17 er den mest populære sadel i Brooks Classic rækkevidde. Det er helt sikkert den ældste Brooks modellen og længstlevende sadel i cykling historie. Dette ikon er blevet solgt så langt tilbage som 1896 og i over et århundrede aldrig gik ud af produktion. Mange af disse modeller er også tilgængelige i Aged og Imperial linjer.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Sadler

Kunder, der købte Brooks B-17 Standard - Rød købte også

Nyligt viste produkter