Brooks B17 Narrow Honey Sadel - Brun

1.115,71 kr 891,82 kr

Du redder 20% (-1.665,31 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks B17 Narrow Honey Sadel - Brun

  • Skinner: Stål i sort farve.
  • Læder strammet over metallisk struktur.
  • Mål: Længde 279 mm x Bredde 151 mm x Højde 70 mm.
  • Justerbar til hver sadelpind med to skinner.
  • Vægt: 530 gr.

Beskrivelse

Dette er en sporty version af vores globalt anerkendte og virkelig tidløse B17, et design, der er så godt, at det har været i konstant produktion siden det blev vist i vores katalog fra 1910. B17 Narrow passer perfekt til både fuldblods racercykler eller sportscykler og har længe været det første valg blandt sportscyklister, der foretrækker den frihed til lårbevægelse, som den smalle profil giver uden kompromis i komforten hver Brooks Sadlen giver.

Serie Classic: Lifetime Comfort, Shapes to Your Body, Cool i varmt vejr:

Classic-serien inkluderer mange af vores bedst sælgende modeller til den moderne cyklist, da alle sadler har enkelt skinner og dermed er kompatible med mikrojusterbare sædeposter. B17 er den mest populære sadel i Brooks Classic-serien. Det er beFrempindt den ældste Brooks-model og længste levende sadel i cykelhistorien. Dette ikon er blevet solgt så langt tilbage som i 1896 og i over et århundrede gik det aldrig ud af produktionen. Mange af disse modeller fås også i Aged og Imperial-linierne.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks B17 Narrow Honey Sadel - Brun

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Brooks B17 Narrow Honey Sadel - Brun købte også

Nyligt viste produkter