Brooks B17 Narrow Sadel - Sort

1.115,71 kr 876,95 kr

Du redder 21% (-1.775,91 kr)

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Brooks B17 Narrow Sadel - Sort

  • Rails: Sort farve stål
  • Læder strammet i løbet af metallisk struktur.
  • Dimensioner: Længde 279mm x bredde 151mm x højde 70mm
  • .
  • Justerbar til hvert sæde indlæg med to skinner.
  • Vægt: 530 grs

Beskrivelse

Dette er en sportslig version af vores globalt anerkendte og virkelig tidløs B17, et design så godt, at det har været i konstant produktion siden at have med i vores 1910 katalog. B17 Smal er perfekt egnet til både fuldblods racercykler eller sport touring cykler, og har længe været det første valg af sportslige cyklister, der foretrækker den frie låret bevægelse, som sin smalle profil giver uden kompromis i komfort hver Brooks Sadel giver.

Serie Classic: Lifetime Komfort, Figurer til din krop, Cool i varmt vejr:

Den klassiske sortiment omfatter mange af vores bedst sælgende modeller for moderne cyklist, da alle sadler har enkelt skinner og er således kompatible med mikro-justere sadelpinde. Den B17 er den mest populære sadel i Brooks Classic rækkevidde. Det er helt sikkert den ældste Brooks modellen og længstlevende sadel i cykling historie. Dette ikon er blevet solgt så langt tilbage som 1896 og i over et århundrede aldrig gik ud af produktion. Mange af disse modeller er også tilgængelige i Aged og Imperial linjer.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks B17 Narrow Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Brooks B17 Narrow Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter