Brooks B17 Imperial Sadel - Brun

1.115,71 kr 891,82 kr

Du redder 20% (-1.665,31 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks B17 Imperial Sadel - Brun

  • Skinner: Stål.
  • Central udskæring.
  • Læder strammet over metallisk struktur.
  • SpændesyFrempind med læderremme til at kontrollere sadlenes ideelle form.
  • Bagklip, der tillader brug af traditionel ridetaske engelsk stil.
  • Mål: Længde 275 mm x Bredde 165 mm x Højde 65 mm.
  • Justerbar til hver sadelpind med to skinner.
  • Vægt: 530 gr.

Beskrivelse

Brooks B17 Imperial-sadel har den centrale udskæring, der først blev designet af BROOKS for over 100 år siden. Den “registrerede opskæring”, som det kan læses i kataloget fra 1890, er “en sikker forebyggelse for al perineal. Denne sadel er identisk med den populære B17, perfekt til langdistance sportsruter, men med ribbet snit ideel til mange timers siddende på cyklen.

Sammen med sadlen kommer farvede stropper til at tilpasse klapperne og en nøgle til at stramme rammen, når læderet giver op. B17 Imperial-finishen er spektakulær, materialerne er i topkvalitet og alt dette bevis på, at hans legende er . Læder, krom, nitter, alt formidler kvalitet og smag til godt klaret. Lavet i England.

Serie Imperial. Livstids komfort takket være udskæringer, der aflaster trykket på perineum:

J.B. Brooks & Co. præsenterede først sadler med "registreret skæring, en sikker forebyggelse for alt perenialt tryk" i 1890'erne. Denne geniale løsning på et problem, der stadig er kendt af dagens cyklist, gik ud af produktionen i 1950'erne. Vi har dog for nylig genoplivet denne designfunktion ved at genindføre raffinerede versioner af den 'registrerede skæring' på nogle modeller. Imperiale sadler tilbyder endnu en gang denne forbedrede løsning til perenial følelsesløshed med dedikerede løsninger til mænd og kvinder.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Andre produkter i Cykelsadler anti-prostata

Kunder, der købte Brooks B17 Imperial Sadel - Brun købte også

Nyligt viste produkter