Bookman Light Set - Raging Red

148,02 kr 133,14 kr

Du redder 10% (-110,68 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Bookman Light Set - Raging Red

  • En vildledende enkel design-ledet cykellampe for bycyklister. Bookman Lights består af et enkelt belysningssæt for og bag til din flotte kørsel.
  • Sættet består af en frontmonteret styrelampe og en bageste, monteret lys på sæde.
  • 3 tilstande - Blinker langsomt, hurtigt blinker og konstant lys.
  • Inkluderer 2 x CR2032 batterier i hver lyskasse.
  • Al vejrbrug og designet til bykørsel.

Beskrivelse

Bookman Light Set - Raging Red er en enkel og stilfuld cykellygte, der er designet til bycyklister. Med et enkelt belysningssæt til både for- og baglygte, er dette sæt perfekt til at give dig den nødvendige synlighed på dine cykelture.

Sættet består af en frontmonteret styrelampe og en bageste, monteret lys på sædet. Med tre forskellige tilstande - langsomt blink, hurtigt blink og konstant lys - kan du justere lyset efter dine behov og forholdene på vejen.

Bookman Light Set - Raging Red er designet til at kunne bruges i alle vejrforhold og er perfekt til bykørsel. Hver lyskasse inkluderer 2 x CR2032 batterier, så du kan bruge lygterne med det samme.

Om Bookman

Antallet af ubeskyttede trafikanter i byerne stiger, og som følge heraf stiger antallet af ulykker. Risikoen for at blive en del af en ulykke er tre gange højere i de mørke timer end om dagen, og mange af disse ulykker kunne have været undgået ved brug af synlighedsprodukter såsom lygter og reflekser..

Bookman Urban Visibility, baseret i Stockholm (Sverige), udvikler lygter og synlighedssystemer til cykler med fokus på design og funktionalitet kombineret med svensk sikkerhed og innovativ teknologi, så flere bruger produkter for at forbedre synlighed.

Evalueringer Bookman Light Set - Raging Red

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Bookman Light Set - Raging Red købte også

Nyligt viste produkter