Bookman Light Set - Heavenly Blue

148,02 kr 133,14 kr

Du redder 10% (-110,68 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Bookman Light Set - Heavenly Blue

  • En vildledende enkel design-ledet cykellampe for bycyklister. Bookman Lights består af et enkelt belysningssæt for og bag til din flotte kørsel.
  • Sættet består af en frontmonteret styrelampe og en bageste, monteret lys på sæde.
  • 3 tilstande - Blinker langsomt, hurtigt blinker og konstant lys.
  • Inkluderer 2 x CR2032 batterier i hver lyskasse.
  • Al vejrbrug og designet til bykørsel.

Beskrivelse

Bookman -lysene i blåt hjælper dig med at øge din synlighed under dårlige lysforhold. Denne lyspakke indeholder frontlyset med et hvidt LED -lys og baglyset med et rødt LED -lys. Det skal bemærkes, at deres installation er meget enkel, og du kan tage dem ud og tage dem på, når du vil. Derudover indeholder disse små lys 3 forskellige tændingstilstande for at tilpasse lysstyrken efter din kørestil.

Om Bookman

Antallet af ubeskyttede trafikanter i byerne stiger, og som følge heraf stiger antallet af ulykker. Risikoen for at blive en del af en ulykke er tre gange højere i de mørke timer end om dagen, og mange af disse ulykker kunne have været undgået ved brug af synlighedsprodukter såsom lygter og reflekser..

Bookman Urban Visibility, baseret i Stockholm (Sverige), udvikler lygter og synlighedssystemer til cykler med fokus på design og funktionalitet kombineret med svensk sikkerhed og innovativ teknologi, så flere bruger produkter for at forbedre synlighed.

Evalueringer Bookman Light Set - Heavenly Blue

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Lygtesæt

Kunder, der købte Bookman Light Set - Heavenly Blue købte også

Nyligt viste produkter