Bookman Light Set - Ghost White

148,02 kr 133,14 kr

Du redder 10% (-110,68 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Bookman Light Set - Ghost White

  • En vildledende enkel design-ledet cykellampe for bycyklister. Bookman Lights består af et enkelt belysningssæt for og bag til din flotte kørsel.
  • Sættet består af en frontmonteret styrelampe og en bageste, monteret lys på sæde.
  • 3 tilstande - Blinker langsomt, hurtigt blinker og konstant lys.
  • Inkluderer 2 x CR2032 batterier i hver lyskasse.
  • Al vejrbrug og designet til bykørsel.

Beskrivelse

Bookman Light Set - Ghost White er en enkel og stilfuld cykellygte, der er designet til bycyklister. Med dette belysningssæt kan du køre sikkert og samtidig se godt ud på din cykel.

Sættet består af en frontmonteret styrelampe og en bageste, monteret lys på sædet. Begge lamper har tre forskellige tilstande, så du kan vælge mellem langsomt blink, hurtigt blink eller konstant lys, alt efter hvad der passer bedst til dine behov.

Bookman Light Set - Ghost White er designet til at kunne bruges i al slags vejr og er perfekt til bykørsel. Hver lyskasse indeholder 2 x CR2032 batterier, så du kan bruge lygterne med det samme.

Om Bookman

Antallet af ubeskyttede trafikanter i byerne stiger, og som følge heraf stiger antallet af ulykker. Risikoen for at blive en del af en ulykke er tre gange højere i de mørke timer end om dagen, og mange af disse ulykker kunne have været undgået ved brug af synlighedsprodukter såsom lygter og reflekser..

Bookman Urban Visibility, baseret i Stockholm (Sverige), udvikler lygter og synlighedssystemer til cykler med fokus på design og funktionalitet kombineret med svensk sikkerhed og innovativ teknologi, så flere bruger produkter for at forbedre synlighed.

Evalueringer Bookman Light Set - Ghost White

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykellygter

Kunder, der købte Bookman Light Set - Ghost White købte også

Nyligt viste produkter