BLB Track Gaffel - Hvid

595,04 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Track Gaffel - Hvid

  • 700c.
  • Kun boret.
  • 1 1/8 ”fremad.
  • 30 cm styring.
  • 30 mm rive.

Beskrivelse

BLB sporgaflen i hvid er elegance, æstetik og ydeevne. Den perfekte komponent til at køre færdig med din fixie -cykel eller bycykel, så du fuldt ud kan nyde alle dine ture og gåture rundt i byen med maksimal komfort og sikkerhed. Det er en stærk og modstandsdygtig gaffel takket være sin aluminium fremstilling. Det er vigtigt, at du husker alle dens egenskaber for den korrekte installation og kompatibilitet med de andre komponenter, der udgør din cykel.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Forgafler

Kunder, der købte BLB Track Gaffel - Hvid købte også

Nyligt viste produkter