BLB Track Bagnav 32 Huller - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Track Bagnav 32 Huller - Sort

  • Forseglet patronleje.
  • 32 huller.
  • Flip-Flop-bagnav: (Fast / fri - Fast / fast - Gratis / fri).
  • O.L.D. 120 mm.
  • Design med høj flange.
  • Vægt: 330 gr.

Beskrivelse

BLB Track 32H bagnav i sort er udstyret med forseglede lejer for at levere en fremragende rullende kvalitet til din cykel, så du kan cirkulere med fuld hastighed sikkert gennem alle byens gader. Det er en Flip-Flop -nav, der betyder, at du kan bruge fast gear og friløb samtidig og kun ved at ændre hjulets position kan du vælge den mulighed, du foretrækker. BLB Track navskallen er lavet af aluminium, et stærkt og modstandsdygtigt materiale, der perfekt beskytter alle de dele, der udgør navet.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Track Bagnav 32 Huller - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Bagnav

Kunder, der købte BLB Track Bagnav 32 Huller - Sort købte også

Nyligt viste produkter