BLB Take Away Tray Kurv - Chrome

482,73 kr

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Take Away Tray Kurv - Chrome

  • Elegant kurv foran på cyklen.
  • Monteres let uden behov for klemmer og beslag.
  • Monteres direkte på forhjulets aksel og det forreste bremsehul.
  • Leveres med lastremme til at holde lasten.
  • Meget praktisk. Du får alt dækket, uanset hvad din belastning er.
  • Størrelse: 350 mm x 300 mm x 90 mm.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Kurve

Kunder, der købte BLB Take Away Tray Kurv - Chrome købte også

Nyligt viste produkter