BLB Stealth Ahead Frempind 31.8mm - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer BLB Stealth Ahead Frempind 31.8mm - Sort

  • Anodiseret aluminium.
  • Til 1 1/8 gafler.
  • Til 31,8 styr.
  • Mål: 80mm / 90mm / 100mm / 110mm.
  • Drop: 7.
  • Farve: Sort.
  • Vægt: 148gr.

Beskrivelse

BLB Stealth A-Head Black Stem er stærk, holdbar og attraktiv og er fremstillet ved hjælp af en 3D-smedningsproces, der tillader produktion af et mere komplekst design og tilføjer til slutningen produkt forbedret strukturel styrke.

Klemmemekanismen gør den lettere og glat. Med muligheden for at bruge flip-flop får du en stigning/fald på 7º afhængigt af retningen du sætter stilken og en højde på 41 mm.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Stealth Ahead Frempind 31.8mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte BLB Stealth Ahead Frempind 31.8mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter