BLB Chewy Håndtag - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Chewy Håndtag - Sort

  • Lavet af blødt gummi i diamantmønster.
  • Lange sporgreb.
  • Meget behagelig.
  • 184 mm længde.

Beskrivelse

BLB Chewy Håndtag - Sort er et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker at forbedre deres greb og komfort på cyklen. Disse håndtag er lavet af blødt gummi i et diamantmønster, der giver et godt greb og forhindrer, at dine hænder glider af styret.

Med en længde på 184 mm er disse håndtag også længere end mange andre på markedet, hvilket giver dig mulighed for at placere dine hænder i forskellige positioner og reducere træthed i dine arme og hænder.

BLB Chewy Håndtag - Sort er også meget behagelige at holde om, selv på lange cykelture. De er et godt valg for både erfarne og nye cyklister, der ønsker at forbedre deres greb og komfort på cyklen.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Chewy Håndtag - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhåndtag

Kunder, der købte BLB Chewy Håndtag - Sort købte også

Nyligt viste produkter