BLB Pro Microfibre Styrbånd - Hvid

118,93 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Pro Microfibre Styrbånd - Hvid

  • Et elegant, langtidsholdbart og blødt materiale. Den perforerede mikrofiber gør det muligt for dine hænder at trække vejret, samtidig med at de opretholder blødhed og komfort.
  • Åndbar, stærk, holdbar, let og giver fremragende greb under alle forhold.
  • I kassen: 2 ruller tape, 2 stangpropper, 2 endestrimler.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte BLB Pro Microfibre Styrbånd - Hvid købte også

Nyligt viste produkter