BLB Mini Pro-værktøj

174,05 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Mini Pro-værktøj

  • En perfekt tilføjelse til ethvert værktøjssæt. Dette låsestørrelses- og kædeskibsværktøj er lille nok til at passe i en sadeltaske og stor nok til at fjerne selv den strammeste tandhjul.
  • Højpoleret finish med laserskåret BLB-logo.
  • 1/2 "* 1/8" links til kæden.
  • Materiale: Cro-Mo CNC-stål.
  • Ergonomisk håndtag.
  • Farve: Sort og sølv.

Beskrivelse

BLB Mini Pro Tool er fremstillet af et af de vigtigste mærker inden for fixie -bevægelsen. Med dette værktøj kan du fjerne eller stramme frihjulet på din cykel med total effektivitet og lethed. Den er lavet af chromoly CNC stål og har et meget ergonomisk håndtag så du kan stramme tandhjulet meget hårdt uden frygt for at gå i stykker. Dens størrelse er perfekt, så du kan bære den uden problemer i din cykels sadeltaske og dens høje modstand gør det muligt at fjerne enhver form for tandhjulspose.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Andre produkter i Værktøj

Kunder, der købte BLB Mini Pro-værktøj købte også

Nyligt viste produkter